Manikura

Ruke su ogledalo osobnosti, one govore o vama i više no što mislite. Upravo zato, higijena i ljepota ruku ključan je dio njege svake žene koja drži do sebe. Manikura je tretman kojem se naše klijentice rado vraćaju. Sastavni dio svake manikure su njega noktiju, njega područja oko nokta te njega kože ruku. Tretmanom koji traje samo 30 minuta postepeno dolazimo do porasta kvalitete noktiju, a preporučuje se svakih 10-14 dana, želimo li imati izrazito zdrave, ali i lijepe, ruke.

U I.M. Estetici koristimo isključivo svjetski priznate i iznimno kvalitetne CND Shellac lakove. Ovaj trajni lak je iznimno prirodnog izgleda, čvrstoće i visokog sjaja. Postojanost svakog trajnog laka je isključivo individualna pa može trajati od 12 do preko regularnih 14 dana. Boja će biti postojana kao i prvoga dana, a nokti neće promijeniti svoj oblik i sjaj, jer on služi kao barijera noktu, sprječavajući njegovo listanje ili pucanje. Prije nanošenja trajnoga laka radi se klasična manikura, a skidanje boje je vrlo nježno i jednostavno (traje svega desetak minuta), pa je korak do nove boje noktiju nikad bliži. Osim trajnih lakova, koristimo i obične lakove istoimena brenda.

Tretman njege ruku odnosi se na nanošenje seruma, pilinga, maski i kremi na ruke, što se izvodi intenzivnim opuštajućim masažama, koje vaše ruke revitaliziraju, vraćaju im sjaj i mekoću.

Parafinska kupka dodatan je tretman koji izvodimo u I.M. Estetici. Radi se o kupki toplim parafinom koji stvara toplinsku barijeru na koži. Njegov omotač na rukama ostaje 10-15 minuta, a toplinom otvara pore pa omogućava vlagu da dubinski uđe u kožu i tamo se zadrži. Ovaj tretman ruke čini instant mekima, a pritom je i nevjerojatno opuštajući.

Pedikura

Najpoznatiji kozmetički tretman za njegu stopala je pedikura. Izvodi se kako bi stopala bila ljepša, ali i da bi noge imale osjećaj lakoće. Iako se pedikura gleda kao isključivo estetika, redovitim pedikurama u stvari štitimo stopala i nokte od traumatskih promjena; zdrava i njegovana stopala zaista utječu na zdravlje cijelog tijela. Pedikura traje sveukupno oko 40 minuta, preporučuje se svaka tri tjedna želimo li optimalne rezultate, a izvodi se kombinacijom masaže stopala, pilinga, maske ili parafinskom kupkom.

Brend koji koristimo pri izvođenju pedikure je luksuzan talijanski brend Cuccio, čiji smo i ponosni zastupnici.