Kakav bolji oblog od živog obloga možemo zamisliti? Umjesto uobičajenih kompresa prirodnim ili sintetskih materijalima kojima držimo obloge seruma ili maske kompresama, NIPONIC koristi živu, organosku materiju. No što ju aktivira? I kako prenosi hranjive tvari u kožu?
Ovaj poseban tretman dolazi u 2 oblika (PHYTESSENCE rejuvenation i aktivno smanjenje bora BIOMARINE kompleksom), sadrži u sebi nekoliko segmenata koji se aktiviraju s posebno razrađenim boosterima koji pomažu unos tvari u kožu.

Tretman se vrši kombinacijom aktivirajućih skupina sastojaka za obnovu hidratacije i lifting u oblozima od morskih algi pod LED maskom ili toplim ručnikom.

Hranjive tvari iz algi i/ili ekstrakta algi, potpomognute visokovrijednim probioticima, hijaluronskom kiselinom, biljnim uljima (avokado, jojoba, badem, maslinovo, koštice marelice, lješnjaka i dr.), B-kompleksom, te retinolom i mnogim drugim, pomažu koži vratiti nevjerojatnu svježinu (klijenti svoj dojam često opisuju !kao da koža oživi“), postaje vidno ujednačena, glatka i sjaji zdravim sjajem. Skin feel je osjetno drugačiji nego na početku tretmana. Ovakav ubrzani način obnove kože može se postići samo unosom organskih hranjivih tvari pomoću oxy terapije i restingom pod LED maskom koji pomažu da se svi regenerirajući sastojci upiju u kožu u što bržem vremenu.

REZULTATI:

 • Smanjenje postojećih bora na licu
 • Ujednačena koža lica
 • Pojačana elastičnost
 • Podignut volumen
 • Bitno povećana razina hidratacije sa postupnim otpuštanjem
 • Čvrstoća kože vidljivo poboljšana
 • Smanjuje učinke foto-aginga
 • Nevjerojatan i dugotrajan osjećaj svježine


NIPONIC - PHYTESSENCE rejuvenation

Oblozi od algi sa PHYTESSENCE koktelom za pomlađivanje cijelog lica i vrata (KOMBU alga i WAKAME ekstrakt) počinju nanošenjem boostera na kožu lica, te slaganjem obloga od algi prema strukturi kože lica.

REZULTATI:

NIPONIC - Aktivno smanjenje bora BIOMARINE kompleksom
Oblozi od KOMBU i NORI ALGE ciljano na vidljive linije na licu. Potpuna „mineralizacija“ kože lica. Tretman protiv bora počinje nanošenjem aktivnog boostera s uljnom osnovom te slaganjem obloga od Kombu algi, a potom Nori algi.

Opustite se potpuno uz predivne mirise mora i probudite se s wow-efektom nakon tretmana.

POWER ANTI-AGE

Aktivni tretman lica koristi blend vrhunskih metoda, tehnika i proizvoda za vidljivo pomlađivanje kože. S naglaskom na smanjenje vidljivih bora i sitnih linija, te podizanje volumena i hidratacije ovaj tretman pogoduje koži pažljivo biranim sastojcima koji će kožu omekšati, ujednačiti i napuniti kako bi postala lijepa i izdašna.

Intenzivnom stimulacijom funkcionalnog matriksa kože lica i vrata, a preciznim i ciljanim sastojcima individualno biranim za svakog pojedinog klijenta, ovaj tretman ciljano smanjuje vidljive bore na 2 načina – podizanjem volumena kože i obnovom biomehaničkih osobina kože čime se onda smanjuje i sama dubina, duljina i širina crte bore.

Hijaluronskom kiselinom i koktelom vitamina A, E i B te njihovom infuzijom u aktivna biljna ulja i ekstrakte (avokada, badema, makadamije, šipka, graška, acai bobice, maca korijena, korijena gaveza, nevena, zelenog čaja i drugih) potiče se pojačana funkcionalnost kože, poboljšanje kožnog metabolizma i apsorpcija hranjivih tvari kako bi koža sama stvorila imunitet te kako bi ju potakli na rad, aktivnost i rejuvenaciju. Obnavljanje mladenačkih osobina kože kod tretmana za smanjenje bora jednako je važno kao i pojačati volumen kože. Djelovati na samo jedan anti-age faktor vidljivog smanjenja bora kratkotrajnog je vijeka i apsolutno nedovoljno.

Power Anti-Age je naš osnovni anti-age tretman te obuhvaća svaki zahtjev kože koja zreli, rješavajući vidljive znakove vremena s obnovom biomehaničkih funkcija kože.

REZULTATI:

 • Smanjenje postojećih bora na licu
 • Podignut volumen
 • Dugotrajan osjećaj svježine
 • Poboljšane i reaktivirane biomehaničke funkcije
 • Koža je vidljivo pomlađena
 • Podignuta razina hidratacije sa postupnim otpuštanjem
 • Dubinska penetracija aktivnih sastojaka za revitalizaciju i svježinu kože

OXY POWER ANTI-AGE – renew

No, za one malo zahtjevnije, naš POWER ANTI-AGE tretman može se dobiti u pojačan OXY terapijom gdje kisik aktivno djeluje na ubrzani i potpuniji unos tvari u kožu te multipliciranim djelovanjem obnavlja kožno tkivo, ubrzano smanjuje bore, obnavlja i pojačava kožnu barijeru te drastično pojačava hidrataciju.


OXY POWER ANTI-AGE – BIO / ORGANIC

A za one još zahtjevnije, za one čiji se životni izbori ne mogu svesti samo na beauty tretman već uključuju svaki segment i svaku sekundu njihovog života, tu su i ORGANIC proizvodi sa NaTrue certifikatom.

Certificirana 100% prirodna kozmetika za tretman pomlađivanja i njege kože prilagođena VEGAN lifestyle-u doprinosi intenzivnoj, dubinskoj stimulaciji funkcionalnog matriksa kože lica i vrata za ciljano smanjenje vidljivih bora s holističkim i ekološki osviještenim pristupom njege kože.

Ako imate osjetljivu kožu, POWER ANTI AGE tretman može se u potpunosti prilagoditi vašoj koži, s izuzetno nježnim preparatima koji ne izazivaju crvenilo i negativne reakcije, već se koncentriraju na obnovu, zaštitu i jačanje lipidne barijere s osnovnim fokusom na zadržavanje hidratacije i smanjenje trans-epidermalnog gubitka vode što je osnovni problem osjetljive kože.

LIFTING AND RECONTOURING TRETMAN

Lifting lica neophodan je svakome od nas tko želi pametno ili usporeno stariti tj. ne dozvoliti da se na našoj koži vide tragovi godina. Lifting kože može se postići na nekoliko načina, a najbolji učinak postižemo stimulacijom i jačanjem mišićne strukture lica te aktivacijom svih slojeva kože kako bi se stvorila ubrzana i kontinuirana izmjena tvari. Lifting utječe na odgađanje pojave znakova starenja, smanjuje prirodan gubitak elastičnosti, a također se dotiče i hidratacije koje se zapravo mora dotaknuti svaki čak i prosječan anti-age tretman. Stoga smo kreirali poseban koktel sastojaka u proizvodima koje koristimo: od BOTOX-imitatora i hijaluronske kiseline do peptida, probiotika i neophodnih vitamina, biljnih ulja i ekstrakata, a posebno osmišljenom kombinacijom masaže, OXY terapije i LED maske potičemo hyper-revitalizaciju biomehaničkih osobina kože, ubrzanu izmjenu tvari u kožnom tkivu, jačanje mišića lica. Koža će ubrzano vratiti turgor, svježinu te postati vidljivo zategnuta i podignuta.

Aktivni sastojci ekstrakta crnog ribizla i lišća loze obnavljaju izvanstanični matriks kože, ujednačuju njezinu površinu i podižu volumen kako bi bore bile manje vidljive, a koža nježan i pomlađenog izgleda.

REZULTATI:

 • Vidljivo podignuta koža
 • Konture mladenačke kože se ponovno pojavljuju
 • Koža osjetno hidratizirana
 • Trajanje tretmana

HIDRATACIJA - HYDRA POWER BOOST

Podizanje razine hidratacije u koži temelj je svakom anti-aginga. Hidratizirana koža, bez obzira na metodu kojoj podižemo i postižemo hidrataciju, jedina je koja dugotrajno zadržava mladenački izgled u zrelijim godinama.

Hydra power boost tretman posvećen je upravo hidrataciji kože uz postupno otpuštanje za što možemo zahvaliti posebno razvijenom BOCASSY sustavu HYDRA-LOCK koji obnavlja i zadržava vlažnost u koži kroz dulji vremenski period. Unos hidratacije kao i smanjenje trans-epidermalnog gubitka vode iz tkiva jednako su važni i stoga im moramo posvetiti jednaku pažnju.

HYDRA POWER BOOST tretman čini upravo to – snažnim aktivnim sastojcima unosi i zadržava vlažnost u koži gdje se ona ukupnim mjerenjem povećava čak i do 45% (dokazana učinkovitost). Hijaluronska kiselina, retinol, linolna i linolenska kiselina, med, vitamini, probiotici, wakame alge, sphingo lipidi te mnogi drugi podizači vlažnosti u koži zastupljeni su u ovom našem tretmanu.

REZULTATI:

 • Dugotrajno hidratizirana koža s postupnim otpuštanjem
 • Drastično podignuta razina hidratacije
 • Dugotrajan osjećaj svježine

HIPERPIGMENTACIJA

Bilo da je ona genetska, izazvana suncem ili lošom reakcijom na neki proizvod koji smo koristili, hiperpigmentacija je danas sve češća pojava koja, pojavi li se na mjestu tijela koji ne možemo sakriti, poput lica ili ruku, može nam stvarati nelagodu. Ovdje se ne radi o kožnoj bolesti, već o disfunkciji kože koju nije uvijek lako tretirati i dovesti u balans.

Naš tretman za pomoć pri hiperpigmentaciji kože nije medicinski tretman te ne liječi i ne tretira zdravstveni problem, već poznatim sastojcima pomaže ublažiti pigmentacijske razlike na koži. Stoga je aplikacija vitamina C više nego poznata u neutralizaciji ovog problema s poznatim osobinama smanjenja kožne pigmentacije. Proizvodi koje smo uključili u ovaj tretman imaju poznato tumačenje u narodnoj medicini i poznati su kao pomagatelji u smanjenju razlike pigmenta kože.

Tretman se pojačava masažom seruma i maske za hiperpigmentaciju te restingom pod LED maskom.

REZULTATI:

 • Ujednačen ton kože
 • Slabije vidljive pigmentacijske razlike

DETOX & IMMUNITY

Uz izuzetno opasnu izloženost štetnim UV zrakama, modern anti-aging u jednako opasnu zonu stavlja i sve alarmantniju zagađenost zraka poznatiju pod engleskim nazivom POLLUTION. Zrak u gradovima, gdje suvremena žena većinom obitava, zabrinjavajuće je zagađen što direktno utječe na naše zdravlje i na ljepotu naše kože koja je, kada govorimo o izloženosti zraku, naš najveći organ, prvi filter i prvi dodir s vanjskim svijetom. Stoga se u koži zadržava izrazito velika količina onoga čemu smo dugotrajno ili najviše izloženi.

Izloženost i život u nečistom ili zagađenom zraku prvenstveno djeluje na spor i preopterećen metabolizam kože gdje ona probavlja veliku količinu toxina iz zraka iz kojeg razloga koža vrlo malo energije dobiva i generira za samo-obnovu, vitalnost i svježinu. Ovdje svaka od nas mora pomoći učinkovitim detox tretmanima, energizacijom i hidratacijom te povećanim unosom vitamina i oralno i kroz kožu. Nadalje, bitno je da se njegujemo samo najboljim proizvodima koji teškim mineralnim uljima i drugim zastarjelim sirovinama neće dodatno opteretiti kožu s još i više „smeća“.

Život u gradu naprosto zahtjeva redovne tretmane čišćenja, detoksikacije te bogat i brz unos anti-oksidansa, vitamina, i ostalim aktivnih sastojaka koje pomažu metabolizam kože, ubrzavaju izmjenu tvari i podržavaju obnovi i revitalizaciju optimalnog rada kože.

Tretman za revitalizaciju kože i dubinsko čišćenje uključuje snažan detox biljnim mješavinama, reaktivaciju optimalnih funkcija kože vitaminskim koktelima uz masažu i dubinsko čišćenje, te eksfolijaciju površinskog sloja kože kako bi se stimulirala i ubrzala izmjena tvari u tkivu. Unos bio-aktivnih sastojaka preporučujemo uz OXY terapiju kisikom.

REZULTATI:

 • Vidljivo osvježena i energizirana koža
 • Podignuta razina hidratacije
 • Balansiran turgor kože
 • Smanjeni znakovi „bezživotne i sive“ kože
 • Revitalizirana koža
 • Vidljivi lifting-efekt
 • Detox kože prirodnim anti-oksidansima

CILJANI TRETMANI DOSTUPNI SU U BIO / ORGANIC OBLIKU UZ NADOPLATU 50 kn

Nečista i problematična koža često je hormonalni problem, uzrokovan iznutra, no nečista koža koja se očituje bubuljicama, aknama ili miteserima ipak se mora tretirati i izvana. Snažna eksfolijacija potpomognuta kiselinama i vitaminom C, s modernim pristupom probioticima kako bi se balansirao broj dobrih bakterija na površini kože – kod nas su zastupljeni kako bi smanjili prisutnost neželjenih akni i prištića na koži. Ovakvi tretmani ne rezultiraju odmah vidljivim rezultatima već je potreban niz terapija s redovnom i pravilnom kućnom njegom kako bi se djelovalo na smanjenje ovog kožnog problema. Akne se smatraju medicinskim stanjem kože stoga ovaj tretman ne liječi ovaj problem već pomaže u sanaciji i smanjenju vidljivih akni.

Visko-aktivni sastav: glikolna kiselina, salicilna kiselina, probiotici, zeolit, vitamin C, soda bikarbona višestruko čisti i otvara kožu, skida površinski sloj kako bi se lakše očistila koža, a pojačan je OXY tretmanom kako bi ubrzao i pojačao djelovanje na dublje dijelove kože.

REZULTATI:

 • Čišća i balansirana koža
 • Smanjene akne i prištići
 • Postupno smanjeno lučenje sebuma
 • Pojačan imunitet kože

Eksfolijacija kože jedan je od učinkovitijih anti-age tretmana kojom se podržava ubrzana proliferacija stanica tj. omogućuje se uklanjanje (ljuštenje) odumrlih stanica na površini kože koje usporavaju cijeli proces izmjene stanica i donos kisika. Odumrle stanice na površini kože ljušte se i prirodno, no ako pomognemo taj proces i odstranicmo te stanice, mi pomažemo koži da održi svoj prirodan balans i svoj mladenački izgled.

Eksfolijacija se može vršiti mehanički i kemijski, tj. mehaničkim trljanjem kože ili aplikacijom kiselina koje kemijski djeluju na odrtranjivanje tog odumrlog površinskog sloja slijepljenih stanica).

Tretman snažne eksfolijacije infuzijom kiselina u serumu u kisiku kroz OXY tretman. Voćne kiseline AHA-BHA sa pomoćnim aktivnih sastojcima poput mliječne i salicilne kiseline, proteolitičkih kiselina i peptida potiči snažno ljuštenje odumrlih stanica, a čestice kiwi-ja, mljevene marelice ili drugih mehaničkih eksfolijatora dodatno stimuliraju ovaj peeling proces.
Nakon tretmana koža je zaglađena, sjajna i glatka. Kod tretiranja nečiste kože ovaj tretman je dio neophodne rutine jer oslobađa/uklanja površinsku opnu kože kako bi ona urednim protokom kisika regulirala lučenje sebuma na površinu.

REZULTATI:

 • Sloj odumrlih stanica je uvelike odstranjen
 • Koža je svježa i izdašna
 • Balansiran unos kisika i hranjivih tvari
 • Čistakoža sa zdravim sjajem

Ponekad je sve što nam treba za ljepotu 15 minuta hidratacije ili masaže lica koju ponavljamo redovno. Coffee-break tretmani osmišljeni su upravo za one dame koje nemaju više vremena od pauze za ručak, a žele zadržati ljepotu i mladolikost svojeg lica.

Coffee-break tretmani u suštini su izvedenice naših baznih tretmana (osim NIPONIC), samo sažeti u jednu brzu i učinkovitu osnovu. Podijeljeni su prema svojoj namjeni, a fantastični rezultati postižu se u maksimalno brzom vremenu.


COFFEE-BREAK HYPER DETOX

Aktivni tretman čišćenja kože, masaže lica i ruku s bio-aktivnim serumom i LED maskom.


COFFEE-BREAK TRETMAN HIDRATACIJE

Aktivni tretman dubinske hidratacije s hijaluronskom kiselinom, vitaminom F i biljnim infuzijama. Tretman uključuje čišćenje, masažu ruku, serum pod LED maskom.


COFFEE-BREAK OXY TRETMAN

Tretman terapije kisikom s unosom seruma koji najbolje pristaje potrebama vaše kože. Obogaćen hijaluronom ili retinolom, ili pak biljnim ekstraktima – unos bogatog aktivnog sastava prilagođen vašoj koži biti će brz i potpun uz OXY terapiju.