Depilacija

Depilacija je najklasičniji postupak uklanjanja dlačica s tijela i lica. Depilaciju izvodimo Adam i Eva voskom, a radimo i tzv. Egipatsku depilaciju koja se izvodi šećernom pastom.

Adam i Eva vosak sadrži prirodne proizvode, uključujući čisti australski pčelinji vosak, bademovo ulje, kakao maslac, kokosovo ulje, ulje koštica breskve te je zdrav i nježan za kožu.

Posebnost voska je ta da se vosak prilikom nanošenja na delikatne dijelove tijela ne lijepi za kožu već samo na dlaku i time se izbjegava iritacija i bespotrebno traumatiziranje kože. Cijeli postupak depilacije je iznimno higijenski jer se tijekom depilacije nose jednokratne rukavice i špatule, koje se u vosak umaču samo jednom i bacaju odmah nakon nanošenja na kožu. Ova tzv. ”no double dipping” metoda uklanja mogućnost upala, crvenila, uraslih dlačica i kontaminacije kože.

Depilacija šećernom pastom nešto je što biraju djevojke osjetljivije na bol. To je izrazito stara metoda koja je popularna zbog svog prirodnog sastava, a prikladna je i za najosjetljiviju kožu. Šećernom pastom mogu se čak ukloniti dlačice duljine 2-6 mm. Prednost depilacije šećernom pastom je u tome što manje boli i koža dulje ostaje glatka, a vaše noge nakon tretmana nisu ljepljive, već djeluju sjajno i njegovano.

Piling tijela

Piling tijela je važan i sastavni dio njege kože i svrha mu je pomlađivanje, smanjivanje pigmentacije, ublažavanje ožiljaka, stimuliranje obnove koze i naročito pomaze protiv urastanja dlaka nakon depilacije.

Dermalogica piling s mineralnim solima u potpunosti je prilagođen tako da vrši nježnu eksfolijaciju koze prilikom koje koza dobiva neophodnu hidrataciju, dok enzimi pomažu u ljuštenju mrtvih stanica koze.

Piling se preporuča raditi jednom tjedno.

Body wrap

Jedan od najpopularnijih tretmana je body wrap (umotavanje tijela u razne obloge) pomoću kojega možete pomladiti, proljepšati i zategnuti vašu kozu, otopiti suvišne kilograme te skinuti problematične centimetre s trbuha, bokova i bedara.

Glavni sastojci preparata su đumbir i bijeli caj koji stimuliraju cirkulaciju tijela dok zelena glina izvlači iz koze sve toksine i nečistoće.

Masaža

Premda postoje različiti aparati za masažu, ručna masaža je zasigurno najefikasnija metoda kojom djelujemo na mišićni, živčani i limfni sustav.

U ponudi imamo anticelulitnu,kozmetičku i parcijalnu masažu.

Trajanje ovisi o tipu masaže ali i o potrebama klijenta.